PostNL Holding B.V.

PostNL Holding B.V.

Branche
Post en pakketbezorging
Website
http://www.postnl.nl
Overige informatie

Prinses Beatrixlaan 23
2595 AK 's-Gravenhage

 

Postbus 30250

2500 GG 's-Gravenhage

 

Tel: 088 868 6161

 

Handelsregister K.v.K.: Haaglanden 27124700

BTW identificatienummer: NL 0092.91.477.b01.

 

     

Met ons uitgebreide netwerk en duizenden medewerkers verwerken en bezorgen we jaarlijks miljoenen brieven in Nederland, vijf dagen in de week. Of het nou gaat om grote hoeveelheden pakketjes die webwinkels versturen of de verjaardagskaarten voor een jarige kleuter: wij zorgen dat alles op tijd bij de juiste persoon terecht komt. Daarbij houden wij ons aan de verplichtingen van de Universele Postdienst.

We zijn ook internationaal actief. Als post- en pakkettenbedrijf zijn we een toonaangevende speler in de Benelux en beschikken we over netwerken in Duitsland en Italië. Daarnaast zijn we voor onze zakelijke klanten een toegangspoort naar Europa, en bieden we internationale oplossingen voor het versturen van post, pakketten en pakjes.

In onze dienstverlening zetten we altijd een stap extra voor onze klanten. Of het nu gaat om het leveren van naadloze e-commercediensten of het verzorgen van een last-minute terugroepactie: wij voldoen altijd aan de hoogste leveringsstandaarden. Zelfs tijdens piekuren en onder alle weersomstandigheden. Wij hebben passie voor onze klanten en komen onze beloftes na.

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 c-stories.nl - alle rechten voorbehouden.